Køb billetter

Gå til den ønskede forestilling for at købe billetter.

Billetkontor

Teaterbilletter

Frederiksborggade 15, 2
1360 København K
70 272 272

Hverdage: 12.00 - 18.00

Lørdage: 10.00 - 14.00

Søndag og helligdage: Lukket

Afhentning af billetter på dagen
Du kan afhente billetter i Østre Gasværk Teaters egen billetluge på teatret en time før forestillingen billet@teaterbilletter.dk

FIND VEJ

Gavekort

Glæd dine nærmeste med en særlig oplevelse under kuplen på Østre Gasværk Teater. Giv et gavekort til jul, fødselsdag eller bare som en invitation til en god oplevelse.

Gavekortet kan indløses til hvilken som helst forestilling på Østre Gasværk Teater.

Du kan også købe gavekort i billetkontoret på Frederiksborggade 15, 2. 1360 København K.

Køb Gavekort

Rabatter

Børn og unge fra kr. 75

Med grupperabat kan seks unge under 25 år få billetter til kr. 75 per styk. Rabatten gælder i prisgrupperne B og C.

Studerende over 25 år kan også få grupperabat: Her er prisen kr. 100 per styk, hvis man er en gruppe på mindst seks personer. Rabatten gælder ligeledes i prisgrupperne B og C.

Gå til den forestilling, du vil se. Vælg dine pladser (prisgruppe B eller C) og vælg til sidst rabatten Gruppe for unge under 25 år eller studerende over 25 år.

Husk legitimation og/eller studiekort, når du går i teatret.

Børne- og ungdomsrabat

Alle børn og unge under 25 år sparer kr. 100 i forhold til ordinær billetpris.

Studerende over 25 år sparer kr. 75.

Hvis I er sekseller flere unge under 25 år eller studerende over 25 år, kan I få gruppe-billetter til hhv. kr. 75 og 100 i prisgrupperne B og C (se ovenfor).

Teaterrabat

Med TeaterRabat kan du spare kr. 75 per billet, hvis du ser tre eller flere forskellige forestillinger i samme sæson (1. juli – 30. juni). Rabatten gælder i prisgrupperne O, A, B og C.

LÆS MERE

Grupperabat for voksne

Er I en gruppe på 10 eller flere personer, kan I bestille billetter med grupperabat og sidde sammen og spise før eller efter forestillingen.

Vi kan også lave en aftale om særarrangementer for din virksomhed, kursus, forening, fødselsdagsfest – lige hvad du har i tankerne.

Ud fra dine behov og ønsker sammensætter vi rammerne om dit arrangement med fx mad, rundvisning, underholdning og meget mere.

Ring til Louise Hagbarth og fortæl om dine ønsker på telefon +45 4257 2747 eller send en mail på gruppesalg@osterbroteater.dk

Køb en hel sal – et stemningsfuldt venue for dit arrangement

Skal Østre Gasværk Teaters unikke, runde rum danner rammerne om dit næste event?

På den store scene i det gamle gasværk kan vi arrangere virksomhedens årsmøde, award-shows, konferencer, modeshows, koncerter osv. Kapaciteten på den store scene er 850 personer.

Teatrets foyer er den bedste løsning til mindre arrangementer som kick-off, foredrag og mindre koncerter. Foyeren har plads til 200 siddende gæster og 400 stående.

Vores kok laver alt fra koldt til varmt, morgenmad og middag til dit arrangement.

Teatrets erfarne tekniske personale er med til at planlægge og eksekvere jeres event, så det passer præcis til dine behov og kommer sikkert i havn. Alle muligheder er åbne.

(Østre Gasværk Teater kan ikke lejes i øjeblikket grundet renovering)

Salsplan

Du kan se teatrets grundsalsplan her. Bemærk at salsplanen kan variere fra forestilling til forestilling, fx med ekstra rækker foran række 1 midtfor.

Se salsplan

 

Gå på opdagelse i Østre Gasværk Teater

Tilgængelighed

Du kan reservere handicapbilletter hos vores billetkontor på 70 272 272.

Østre Gasværk Teater har god adgang til teatret, teatersalen og handicaptoilet med kørestol. Bemærk at der er trapper fra anden række og op efter i salen. Vores parkeringsplads har invalideparkeringsplads. Vi har desværre ikke særlige hjælpemidler til hørehæmmede.