• Søndagsfrokost – 7. maj 2017

    Køb billet

– 7. maj 2017

Søndagsfrokost

Kom helt ind i maskinrummet og få historien om bygningen Østre Gasværk og teatret i den gamle gasbeholder, der ånder af historie og teaterblod.

Direktør Pia Jette Hansen fortæller om teatrets kreative rejse – hvor de skæve kommer idéer fra, hvordan de tager form med scenograf, instruktør og skuespiller – og hvordan de forhåbentlig ender som succes.

Vi inviterer jer med på en tur bag kulissen, ned i kælderen under drejescenen og ind i skræddersalen.

Vi slutter af i foyeren med en søndagsfrokost sammensat af vores køkkenchef Max Krog, som fortæller om filosofien om mad fra jord til bord, om gode råvarer og om det krævende, men spændende arbejde med at skabe menuer med inspiration i en teaterforestilling.

Max’ Sunday Roast

FORRET
Skinker, pølser, artiskok-tapanade, kapersblomster, glaserede mandler, økosmør, valnøddebrød og syltede tomater

HOVEDRET
Mør gris fra Grambogaard med timian, laurbær, tørrede tranebær og knasende svær
Rødder fra Lammefjorden, syltede skovsvampe med urter og kold sauce på syltede ramsløg og peberrod

Køb billet

Praktisk Information

  • Tid 7. maj kl. 11-13
  • Pris Kr. 275 inkl. langbordsfrokost
  • Parkering Fri parkering fra 2 timer før forestillingen