Kommunikationspraktikant

Ambitiøs kommunikationspraktikant til Østre Gasværk Teater

Tænker du på modtageren før dig selv? Kan du fortælle fængende historier i tekst, billede og video? Har du sproglig fingerspitzengefühl? Har skolebænken rustet dig til tænderne, så du er klar til at kaste dig over praktisk arbejde med strategisk kommunikation?

Så tilbyder Østre Gasværk Teater dig praktikophold i efterårssemestret 2017, hvor du bliver en del af kommunikationsafdelingen i en markant kulturinstitution i en igangværende forandringsproces: Østre Gasværk Teater skal 1. juli 2017 fusionere med det nærliggende teater Republique.

 

PRAKTIKKEN

Du vil indgå i det daglige kommunikationsarbejde. Vi lægger vægt på, at du afprøver alle relevante hjørner af dit fag, blandt andet

 • pressearbejde (pressemeddelelser, opsøgende pressearbejde, koordinering af aftaler med journalister og skuespillere o.a.)
 • udvikling af nyhedsbreve og forestillingsprogrammer
 • produktion af indhold til hjemmeside, Facebook og Instagram (tekst, billede, video)
 • idéudvikling og afvikling af kampagner og mindre projekter
 • deltagelse ved premierer

Du vil referere til kommunikationschefen, som også vil give feedback til dine opgaver i forløbet.

 

HVEM ER DU?

 • du er under uddannelse i kommunikation eller journalistik på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, universitetet, handelshøjskole eller på tilsvarende niveau
  du har sans for gode historier, store som små, og du kan vinkle og fortælle dem, så den ønskede målgruppe i det rigtige medie fanger og forstår budskabet
 • du færdes hjemmevant på Facebook og Instagram
 • du er vant til at overholde deadlines
 • du skriver ligetil og fejlfrit
 • du har interesse i teater og kultur
 • du trives i et spraglet miljø

Hvis du tilmed har erfaring med WordPress, Adobe-pakken (hovedsagelig InDesign) og videoredigering, er det en stor fordel.

 

HVEM ER VI?

Østre Gasværk Teater fortæller historier. Kommunikationen afspejler teatret med fortællinger om forestillinger og aktiviteter. I kommunikationsafdelingen arbejder vi frit, kreativt og analytisk: Idéer og initiativer er velkomne, så du vil i høj grad kunne få indflydelse på dine opgaver, og vi gransker og reflekterer over vores arbejde, så vi til stadighed kvalificerer teatrets kommunikation.

 

PRAKTISK

Praktikken er ulønnet. Forløbet ligger i efterårssemestret fra 1. august. Arbejdstiden er ugentligt 37 timer, som i hovedreglen ligger i dagstimerne. Du vil indimellem skulle møde aften og weekend op til premierer og arrangementer.

 

JA?

Send en – kort – motiveret ansøgning vedlagt cv til teatrets kommunikationschef Filip Granlie på filip@gasvaerket.dk senest 30. marts 2017.

 

SPØRGSMÅL?

Du er velkommen til at ringe eller skrive til kommunikationschef Filip Granlie på 31 39 44 39 eller filip@gasvaerket.dk.