KBH Nh 2 3000X2000
SFBH Tagline 1920X1080

Glæd dig til en storslået og sansefuld forestilling om den danske hovedstad, når SANGE FRA BYENS HJERTE har premiere på Østre Gasværk Teater den 20. september 2024.

Premiere

20. september 2024

Varighed

2 timer inkl. pause

Alder

Fra 12 år

Pris

345 - 795 KR

Spilletidspunkt

Ons-Fre kl. 19:30 / Lør kl. 14:00 + 19.30 / Søn kl. 14:00

Det kunstneriske hold

Instruktør

Niels Erling

Kapelmester & musikalsk arrangør

Markus Artved

Scenografi

Palle Steen Christensen

Kostumedesigner

Line Bech

Lysdesignere

Jim Falk & Brian Njie

Lyddesigner

Tim Høyer

Musikere

8 musikere fra Musikteaterlandsholdet –
bl.a. Lo Ersare (Lucky Lo) og Julie Møller Christiansen (GRO)

Elsker du også København? Med de historiske bygninger, livlige gader, grønne oaser og brune værtshuse...

SANGE FRA BYENS HJERTE er en varm kærlighedserklæring til København og byens rige musikalske historie. Her vil de danske stjerner Stine Bramsen, Barbara Moleko, Kira Skov, William Torp, Sharon Kumaraswamy og Bjørn Fjæstad gå på scenen med deres personlige fortolkninger af ikoniske hits som Copenhagen Dreaming af Love Shop og Copenhagen af Tina Dickow. 

Men forestillingen indeholder også helt nyskrevne sangnumre om København. De medvirkende har nemlig hver især fremtryllet et splinternyt nummer, som er skrevet specielt til forestillingen. Samtidig bliver det allerførste gang, du får fornøjelsen af et band, hvor alle medlemmerne består af musikalske multitalenter fra Østre Gasværk Teaters Musikteaterlandshold som Lo Ersare (Lucky Lo) og Julie Møller Christiansen (GRO)

KBH Vb 3 3000X2000

De rå og karakteristiske rammer på Østre Gasværk Teater indbyder i den grad til koncertteater, hvor musikken og de allerdybeste følelser kan fylde. ANOTHER BRICK IN THE WALL, PART 5 var titlen sidste gang, vi slog dørene op til koncertteater – og forestillingen blæste både publikum og anmeldere bagover. Nu gør vi det igen!   

Endnu en gang vil teatrets avancerede teknologi TheatreMax® udvide teateroplevelsen og trække dig helt ind i universet gennem både visuelle og auditive elementer. Der venter med andre ord en spektakulær forestilling i den gamle gasbeholder på Østerbro, når paraden af numre om København smelter sammen med teatrets magiske rum. 

Østre Gasværk Teater
Spis Drik 1080X1080 V1

Teatermenu 

Skal I ud at spise, før I skal i teatret? Gør det nemt og lækkert for jer selv, og spis på Østre Gasværk Teater. I forbindelse med forestillingen vil det være muligt at nyde en lækker teatermenu i foyeren, tilberedt af vores forpagter Rodfast.

PRIS 345,-

Landsholdet Bw 1080X1080

Musikteaterlandsholdet

Theatremax Bw 1080X1080

TheatreMax®

Spis Drik Bw 1080X1080

Rodfast