Urinetown 1920X1080

ET TRAGIKOMISK
BROADWAY-HIT!

Hvad nu hvis man ikke må tisse andre steder end på offentlige toiletter? Et sted i en ikke så fjern fremtid har en katastrofe skabt ekstrem tørke. Hvad kan jeg drikke, hvor må jeg tisse? Og hvad sker der mon i URINETOWN?

Oplev en hysterisk morsom miljøkomedie fyldt med kærlighed, håb, død og absurditet. Et ukendt sted i en nær fremtid har en klimakatastrofe skabt ekstrem tørke og givet knaphed på vandforsyninger. Her skal man betale for at få lov til at besørge, og det må kun finde sted på offentlige toiletter. “Gør” man andre steder, bliver man sendt til URINETOWN – hvilket hurtigt viser sig at få meget alvorlige følger…

URINETOWN: The Musical vil være fyldt med referencer til både popkultur og andre musicals, som man kan muntre sig med at opdage, men som ikke har betydning for handlingen. Det er en musical for både musicalelskere og –hadere. Der er noget for enhver smag.

Originalopsætningen i New York blev nomineret til 11 TONY Awards og vandt for både bedste manuskript og bedste musik. I Danmark har musicalen været sat op, hvor den høstede masser af 5- og 6-stjernede anmeldelser, og blev nomineret til Årets Reumert. Tag med til URINETOWN!

Urinetown Background 1024X906
Premiere

22. Marts 2024

Varighed

2,5 timer inkl. pause

Alder

Fra 12 år

Pris

185 - 635 KR

Spilletidspunkt

Ons-Fre kl. 19:30 / Lør kl. 14:00 + 19.30 / Søn kl. 14:00

Forestillingen spilles på dansk

Urinetown 2024 1080X1920

foto: Miklos Szabo

Mød castet

foto: Søren Malmose

Urinetown Forside 1920X1080

Hør teaterchef Søren Møller og instruktør Kim Ace Schjerlund fortælle om URINETOWN

...hvorfor det er en utrolig dårlig titel, og hvorfor du alligevel skal se den – også hvis du hader musicals.

Det kreative hold

Instruktør og koreograf

Kim Ace Schjerlund

Kapelmester

Thomas Møller

Scenograf

Nevena Prodanovic

Kostumedesigner

Anna JuUl Holm

Lysdesigner

Brian Njie

Lyddesigner

Tim Høyer

 

Musikere:

Thomas Møller (keys & kapelmester), Allan Nagel (bas), Steen Nikolaj Hansen (trombone), Frederik Larsen (trommer), Kristoffer Nybye (reed) & Henrik Hou (trompet).

Urinetown Online Holdet 1080X1920
Urinetown 800X355

Ekstra oplevelser

Untitled Design (13)

TIS & TABU – MED SØREN BROSTRØM, HERLIGE SVEND OG LINE JENSEN

Går du i en stor bue uden om trampolinen? Skipper du løbeturen? Eller bliver du helt hjemme, af frygt for at den gullige væske skal ende som en våd plet på bukserne? Op mod hver anden danske kvinde har urininkontinens i en eller anden form. Og mændene er også ramt.

Søren Brostrøm, Herlige Svend og Line Jensen taler om tis på Østre Gasværk Teater d. 10. april kl 18 i forbindelse med URINETOWN: The Musical.

Moderator Signe Wenneberg

KOM TIL ØKOKRATISK LANGBORDSMIDDAG – KAN VI SPISE OS UD AF KRISEN?


Tag med på den dystre og hysterisk morsomme klimakatestrofetur til URINETOWN og fortsæt rejsen til langbords med DGUB (Den Grønne Ungdomsbevægelse) og Rodfast til 4 grønne, sanselige serveringer og 4 smukke visioner for fremtiden med Signe Wenneberg som rejseleder 14. april 2024.

 

DSC 7977

SNUP EN PLANTEBURGER ELLER EN POKE BOWL

Sulten før forestillingen? Halvanden time inden vi blænder op for URINETOWN i Østre Gasværk Teaters rå indre, tænder vores forpagter Rodfast ofyret på pladsen foran teatret og griller planteburgere og teriyakimarineret, økologisk kylling til poke bowls. På lørdage er grillen tændt fra 12.30 til 19.30. Køb på forhånd eller køb på stedet.

Vi gør opmærksom på, at billetter og drikkevarer ikke er inkluderet i prisen.

PRIS 85,- til 120,- DKK

Skal du i teatret med din skoleklasse?

Det er vigtigt og glædeligt, at unge mennesker får oplevet den helt særlige stemning, man finder på et teater. Scenekunsten er nemlig med til at udvikle de unges empati, kreativitet og fordybelsesevne, foruden at behandle vigtige emner, I kan arbejde videre med i undervisningen.

Derfor tilbyder vi skolebilletter til 75 kr stykket, hvis I minimum er 6 skoleelever – læs mere om skolebilletter her.

Vi har også fået udviklet spændende undervisningsmateriale til URINETOWN: The Musical, så I kan arbejde videre med tematikkerne fra forestillingen bagefter.