Urinetown 1920X1080
Urinetown Logo Horisontalspace 2

ET TRAGIKOMISK
BROADWAY-HIT!

Hvad nu hvis man ikke må tisse andre steder end på offentlige toiletter? Et sted i en ikke så fjern fremtid har en katastrofe skabt ekstrem tørke. Hvad kan jeg drikke, hvor må jeg tisse? Og hvad sker der mon i URINETOWN?

Oplev en hysterisk morsom miljøkomedie fyldt med kærlighed, håb, død og absurditet. Et ukendt sted i en nær fremtid har en klimakatastrofe skabt ekstrem tørke og givet knaphed på vandforsyninger. Her skal man betale for at få lov til at besørge, og det må kun finde sted på offentlige toiletter. “Gør” man andre steder, bliver man sendt til URINETOWN – hvilket hurtigt viser sig at få meget alvorlige følger…

URINETOWN: The Musical vil være fyldt med referencer til både popkultur og andre musicals, som man kan muntre sig med at opdage, men som ikke har betydning for handlingen. Det er en musical for både musicalelskere og –hadere. Der er noget for enhver smag.

Originalopsætningen i New York blev nomineret til 11 TONY Awards og vandt for både bedste manuskript og bedste musik. I Danmark har musicalen været sat op, hvor den høstede masser af 5- og 6-stjernede anmeldelser, og blev nomineret til Årets Reumert. Tag med til URINETOWN!

Se hele traileren til URINETOWN: The Musical

Urinetown Background 1024X906
Premiere

22. Marts 2024

Varighed

2,5 timer inkl. pause

Alder

Fra 12 år

Pris

185 - 635 KR

Spilletidspunkt

Ons-Fre kl. 19:30 / Lør kl. 14:00 + 19.30 / Søn kl. 14:00

Forestillingen spilles på dansk

Se, klik og del fotos fra forestillingen

foto: Søren Malmose

Urinetown 2024 1080X1920 Foto Miklos Szabo

foto: Miklos Szabo

Urinetown Forside 1920X1080

Hør teaterchef Søren Møller og instruktør Kim Ace Schjerlund fortælle om URINETOWN

...hvorfor det er en utrolig dårlig titel, og hvorfor du alligevel skal se den – også hvis du hader musicals.

Det kreative hold

Instruktør og koreograf

Kim Ace Schjerlund

Kapelmester

Thomas Møller

Scenograf

Nevena Prodanovic

Kostumedesignere

Anna JuUl Holm & Mulle Seistrup

Lysdesigner

Brian Njie

Lyddesigner

Tim Høyer

 

Musikere:

Thomas Møller (keys & kapelmester), Allan Nagel (bas), Steen Nikolaj Hansen (trombone), Frederik Larsen (trommer), Kristoffer Nybye (reed) & Henrik Hou (trompet).

Urinetown Background 1024X906

Kom med julie steincke og resten af holdet i prøvesalen

Hvor langt kan man nå på fem prøvedage? Vi stak hovedet ind i prøvesalen hos URINETOWN-holdet, da de havde været i gang i fem dage, og tog en snak med skuespiller Julie Steincke. Se med her!

Travlhed, grin og koncentration – få et glimt fra prøverne

De seneste uger har prøverne på URINETOWN været i fuld gang på HELE teatret; i prøvesalen, på scenen, i foyeren – ja, selv på teaterchefens kontor! Vi hev tidligt i forløbet to af de medvirkende til side – Kurt Ravn og Maria Skuladottir. Se med her!
Urinetown Online Holdet 1080X1920  Foto Søren Malmose
Urinetown 800X355

Ekstra oplevelser

DSC 7977

SNUP EN PLANTEBURGER ELLER EN POKE BOWL

Sulten før forestillingen? Halvanden time inden vi blænder op for URINETOWN i Østre Gasværk Teaters rå indre, tænder vores forpagter Rodfast ofyret på pladsen foran teatret og griller planteburgere og teriyakimarineret, økologisk kylling til poke bowls. På lørdage er grillen tændt fra 12.30 til 19.30. Køb på forhånd eller køb på stedet.

Vi gør opmærksom på, at billetter og drikkevarer ikke er inkluderet i prisen.

PRIS 85,- til 120,- DKK

Skal du i teatret med din skoleklasse?

Det er vigtigt og glædeligt, at unge mennesker får oplevet den helt særlige stemning, man finder på et teater. Scenekunsten er nemlig med til at udvikle de unges empati, kreativitet og fordybelsesevne, foruden at behandle vigtige emner, I kan arbejde videre med i undervisningen.

Derfor tilbyder vi skolebilletter til 75 kr stykket, hvis I minimum er 6 skoleelever – læs mere om skolebilletter her.

Vi har også fået udviklet spændende undervisningsmateriale til URINETOWN: The Musical, så I kan arbejde videre med tematikkerne fra forestillingen bagefter.