Historie

Østerbros gamle gasværk har siden 1979 dannet smuk og rå ramme om store teaterforestillinger og intime foyerarrangementer. Musikteater spiller en særlig rolle på Østre Gasværk Teater, som også byder på familieforestillinger, moderne drama og eksperimenterende teater.

Østre Gasværk Teater inviterer på mindre arrangementer i foyeren, blandt andet Kaffesalon – kun for kvinder, intime forestillinger og debatarrangementer.

Østre Gasværk Teater er desuden et attraktivt, alternativt venue for koncerter, konferencer, prisshows og meget andet.

Find vej

Østre Gasværk Teater
Nyborggade 17
2100 København Ø

Vejviser på Google Maps

 

Rejseplan for bus og S-tog

Fri parkering

Der er fri parkering på teatrets parkeringsplads (i bunden af Nyborggade) i forbindelse med alle forestillinger og arrangementer. Du kan parkere gratis fra to timer før forestillingen til en time efter endt forestilling. Der er mulighed for at købe p-billet i pladsens parkometre, hvis du ønsker at parkere før eller efter dette tidsrum.

Hittegods

Har du tabt dine briller?

Send en mail til Marianne, så tjekker vi om vi har fundet dine tabte ting.

Lej teatret

– OBS – Østre Gasværk Teater holder lukket frem til Oktober 2018. Det er derfor ikke muligt at leje teatret i øjeblikket!

Et anderledes og stemningsfuldt venue for dit eget arrangement

Skal Østre Gasværk Teaters unikke, runde rum danner rammerne om dit næste event?

På den store scene i det gamle gasværk kan vi arrangere virksomhedens årsmøde, award-shows, konferencer, modeshows, koncerter osv. Kapaciteten på den store scene er 821 personer.

Teatrets foyer er den bedste løsning til mindre arrangementer som kick-off, foredrag og mindre koncerter. Foyeren har plads til 200 siddende gæster og 400 stående.

Vores kok laver alt fra koldt til varmt, morgenmad og middag til dit arrangement.

Teatrets erfarne tekniske personale er med til at planlægge og eksekvere jeres event, så det passer præcis til dine behov og kommer sikkert i havn. Alle muligheder er åbne.

(Østre Gasværk Teater kan ikke lejes i øjeblikket grundet renovering)

Bestyrelse

Østerbro Teaters bestyrelse

Annette Sadolin (formand)
Jens Rottbøll (næstformand)
Frida Röhl
Rikke Skovgaard Andersen
Rune David Grue
Lisbeth Juul

Bestyrelse for ejendommen Østre Gasværk

Søren Jenstrup
Morten Grunwald
Lis Augustinus
Bente Scavenius
Jens Refslund Christensen
Mogens Hugo

Persondatapolitik

Opfyldelse af oplysningspligt

DATAANSVARLIG

Østerbro Teater
Nyborggade 17
2100 København Ø
CVR 16213098
info@gasvaerket.dk
+45 39 27 91 11

SÅDAN BEHANDLER VI DINE PERSONOPLYSNINGER

Denne oplysningstekst beskriver, hvordan dine personoplysninger indsamles og behandles af Østerbro Teater som dataansvarlig som led i vores markedsføring og salg.

Denne behandling omfatter udarbejdelse af profiler på baggrund af de beskrevne oplysninger med henblik på markedsføring af Østerbro Teater.

VORES BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER

Grundlaget for behandlingen af dine personoplysninger er vores mulighed for at kunne leve op til vores aftale med dig, herunder at levere de oplysninger, ydelser og tilbud, du har valgt, samt legitim interesse.

HVILKE PERSONOPLYSNINGER

De oplysninger, vi behandler, er bl.a. kontaktdata, herunder navn, e-mail, telefonnummer, sms og bopæl. Vi registrerer også købshistorik om, hvad du køber og hvornår, samt præferencer og interesser for at kunne tilbyde dig relevante fordele m.v. Herudover vil vi foretage løbende målinger af kundetilfredshed.

Disse oplysningerne stammer direkte fra det, du oplyser, og din brug af vores hjemmeside.

VIDEREGIVELSE

Dine personoplysninger vil ikke blive videregivet til tredjeparter uden for Østerbro Teater, medmindre du har samtykket til en sådan videregivelse, eller det følger af lov- eller myndighedskrav. Videregivelse vil tillige kunne ske i forbindelse med fusion/opkøb/salg.

OPBEVARING

Dine personoplysninger vil blive opbevaret så længe det er nødvendigt for at leve oplysning til aftalen med dig og at sikre os i forhold til spørgsmål om forældelse af mulige retskrav og efterlevelse af lov- og myndighedskrav om opbevaring.

DINE RETTIGHEDER

I forbindelse med behandlingen af oplysninger har du ret til at anmode om indsigt i og berigtigelse, sletning eller begrænsning af behandling vedrørende dine personoplysninger eller til at gøre indsigelse mod behandling samt retten til dataportabilitet. Hvis du ønsker at gøre brug af disse rettigheder, kan du kontakte teatret. Du har også ret til at klage til Datatilsynet over behandlingen af dine personoplysninger.