Guld (1)

GULD I TOILETTET? ET GRATIS OPLÆG FØR FORESTILLINGEN D. 5. APRIl

I URINETOWN: The Musical skal alle betale for at gå på toilettet, men hvad nu hvis alle en dag i stedet kunne få betaling for det, de leverede?  

Hør om forslag til en helt ny "lorteøkonomi", hvor alle får betaling for deres lort og tis, der kan bruges til at udvinde gas, varme, brændstof, gødning rent vand og meget andet. Og om hvordan det, der ender i toilettet, kan give en grønnere verden.

Oplev bl.a. politisk chef for Brancheforeningen Cirkulær, Kathrine Olldag, tale om cirkulær økonomi i det "pis og papir", vi hver dag smider væk, samt stifter og medejer af Nordic Green Engineering Nicolaj Ørskov Olsen, der vil bringe gassen tilbage til Gasværket og dele sin viden om at hente værdi ud af "lortet" i form af biogas. 

Oplægget bliver styret af og er udarbejdet i samarbejde med billedkunstner Ulla Hvejsel, der har beskæftiget sig med emnet i mange år og også arrangeret gåture langs Københavns kloakker.

17.45: Dørene til Østre Gasværk Teater åbner
18.00-18.30: GULD I TOILETTET Oplæg i salen 
18.30-19.30: Pause (Mulighed for planteburger eller pokebowl)
19.30-22.00: URINETOWN: The Musical

Det er gratis at deltage i arrangementet, når du har billet til forestillingen samme dag – den gratis billet til talken kan tilvælges når du køber billet.