Urinetown 1080X1920
IMG 0312 2023 08 04 07 10 02
Portræt Line Jensen Marie Hyld Beskåret
Sebastian

TIS OG TABU – MED SØREN BROSTRØM, HERLIGE SVEND OG LINE JENSEN

Søren Brostrøm, Herlige Svend og Line Jensen taler om tis på Østre Gasværk Teater d. 10. april kl 18 i forbindelse med URINETOWN: The Musical.

Går du i en stor bue uden om trampolinen? Skipper du løbeturen? Eller bliver du helt hjemme, af frygt for at den gullige væske skal ende som en våd plet på bukserne? Op mod hver anden danske kvinde har urininkontinens i en eller anden form. Og mændene er også ramt.

Taget i betragtning hvor almindelig en tilstand det er, fylder det alt for lidt i samfundsdebatten og omkring spisebordene. Lad os ændre på det sammen!

Aftenen vil blive sikkert ledt af Søren Brostrøm og byder på en humoristisk og mangfoldig talk om tis de gale steder ved Line Jensen (@linejensenillu) og Sebastian Lynggaard (@herligesvend)

Det er gratis at deltage i arrangementet, når du har billet til forestillingen samme dag – den gratis billet til talken kan tilvælges når du køber billet.

Tis og Tabu er arrangeret i samarbejde med læge og forsker Karen Ruben Husby, kulturformidler Lærke Skærlund og Herlev Hospital. Arrangementet er støttet af: Aage og Johanne Louis-Hansens Fond, K. Vinders Fond samt Dansk Selskab for Obstetrik og Gynækologi.

Foto: Marie Hald & Marie Hyld.