Drikkevarer & snacks

Det skal være lækkert, når man går i baren på Østre Gasværk Teater – men vi har også stor opmærksomhed på det aftryk, vi sætter på verden. Derfor har vi fokus på kvalitet, bæredygtighed og lokal forankring, når vi udvælger vores barsortiment. Det betyder, at du hos os kan smage en række spændende produkter.

Vores hyggelige bar åbner altid en time før forestillingen, hvor vores venlige personale står klar til at skænke et glas økologisk vin fra den populære vinimportør Vinhanen, en økologisk fadøl fra Carlsberg, økologisk gin, rom og vodka fra danske Local Spirits Distillery, lakridser og vingummier fra Kolsvart i Sverige, der har fokus på at passe på fiskebestanden i elvene, chips fra Lokale Rødder og meget andet godt. 

Flere af vores leverandører har desuden fokus på zero-waste emballage, hvor vi returnerer og de genopfylder beholderne.

Du må gerne tage lækkerierne med ind i salen.

Baren holder også åbent i forestillingens eventuelle pause. Du kan tjekke, om forestillingen har en pause, ved at klikke her og vælge den forestilling, du skal se.

SPIS I FOYEREN PÅ ØSTRE GASVÆRK TEATER

Gennemtænkt bistromad 

Skal I ud at spise, før I skal i teatret? Gør det nemt og lækkert for jer selv, og spis på Østre Gasværk Teater. I forbindelse med flere af vores forestillinger, vil det være muligt at nyde en lækker teatermenu i foyeren tilberedt af vores forpagter Rodfast.

Rodfast er flyttet ind i køkkenet på Østre Gasværk Teater og arbejder med et fokus på kvalitet, bæredygtighed og lokal forankring. Og det kommer der lækre teatermenuer ud af – læs bare, hvad Sceneblog skriver i deres anmeldelse:

"Når Rodfasts samarbejde med Østre Gasværk Teater kan udmønte sig i menuer som dem der serveres i Gasværkets travle foyer, så må man bare overgive sig. For det er gennemtænkt bistromad på højt plan."

Se og tilkøb teatermenuen under den enkelte forestilling. Vær opmærksom på, at der er begrænsede pladser, og at middagen skal bookes i forvejen.

DSC 7245@0.5X

"I samarbejde med Rodfast ønsker vi at skabe flere og bedre helhedsoplevelser på Østre Gasværk Teater. Rodfast har – lige som Østre Gasværk teater – fokus på kvalitet, bæredygtighed og forankring. Og så laver de hamrende god mad!"

– Søren Møller, Teaterchef Østre Gasværk Teater
Logo Farver

RODFAST – SPIS DIG TIL NYE PERSPEKTIVER

Bag Rodfast står kokkene Jesper Paustian og Anders Larsson –passionerede mad-, måltids- og fødevarenørder, som gennem tre årtier har arbejdet professionelt med mad og råvarer i alt fra michelinrestauranter til folkekøkkener. 

Deres menuer er sammensat ud fra danske sæsonvarer og specialiteter, samarbejder med små danske producenter, kærlighed til mad og ønsket om at gentænke maddanmark, naturen i byen og måden vi spiser på.

"Vi tager gaflen i den anden hånd og ønsker sammen med Jer at spise os til den forandring, vi ønsker at se i verden. Vi er madkærlige, men også kritiske og kræsne overfor gamle madmønstre, som ikke sætter bæredygtighed, retfærdighed og cirkularitet forrest."

– Rodfast

Læs mere om Rodfast HER.

Jesper Anders.Jpg