Teater er for alle. Derfor har vi forsøgt at gøre det nemt at besøge Østre Gasværk Teater, også hvis du har et handicap – uanset om det er synligt eller usynligt. Det betyder, at vi har tilsluttet os Solsikkeprogrammet, at vi har kørestolspladser, ledsagerordning og handicaptoilet. Læs mere på denne side.

solsikkeprogrammet

Fokus på usynlige handicap

Alle skal føle sig velkomne på REPUBLIQUE/REVOLVER –  derfor har vi tilsluttet os Solsikkeprogrammet, som sætter fokus på usynlige handicap. Det betyder, teatrets medarbejdere trænes, så de ved, hvad et usynligt handicap er, hvad Solsikken betyder, og hvordan man bedst møder en person, der har valgt at gøre det usynlige synligt ved at bære Solsikken.

For personer med usynlige handicap som for eksempel hjerneskade, parkinson, epilepsi, ADHD, angst, PTSD, autisme, alzheimers eller tourettes kan det være stressende og belastende at være i ukendte omgivelser med mange mennesker. Det kan være ekstra svært, hvis man samtidig oplever at skulle forklare sine udfordringer. Derfor glæder vi os til gøre teateroplevelserne endnu bedre for vores gæster med usynlige handicap.

Læs mere om solsikkeprogrammet HER.

599A8579

Fysisk handicap

KØRESTOLSPLADSER

På både Østre Gasværk Teater har vi plads til to kørestole pr. aften (prisgruppe A). Vi kan desuden tilbyde ledsagerordning til vores egne forestillinger ved fremvisning af gyldig ledsagerkort.

 

Toiletter

Østre Gasværk Teater har et handicaptoilet i teatrets foyer.

Ledsagerbillet

Som ledsager er du...

Placering i forhold til den du ledsager

Pris

Kørestolspladser og ledsagerbilletter sælges kun via BilletBillet.

Kontakt BilletBillet på tlf: 70 272 272 eller mail: billet@teaterbilletter.dk

 

Læs også

Spis og drik

Vi tilbyder spisning for forestillingen og drikkevarer i pausen

Find vej

Find vores åbningstider og adresse

FAQ

Ofte stillede spørgsmål