Skal du arrangere en særlig oplevelse for dine kunder eller kollegaer? Uanset om du skal købe teaterbilletter til en større gruppe eller drømmer om en skræddersyet løsning med forplejning, står vi klar til at give jer en uforglemmelig oplevelse på Østre Gasværk Teater.

 

Billetter til grupper, virksomheder og skoler

Grupper og virksomheder

Er I en gruppe på 10 personer eller flere, er der altid rabat at hente. Skriv en mail til Louise Toft på loto@osterbroteater.dk

Er I færre end 10 personer, kan I bestille billetterne online på osterbroteater.dk eller via billetkontoret på telefon +45 70 272 272.

Særtilbud til skoler

Fra kun 75 kr. pr. billet kan du og dine elever komme i teatret på Østre Gasværk Teater. Bemærk, at vi udbyder et begrænset antal skolebilletter, og at tilbuddet først gælder, når du bestiller til minimum seks unge under 25 år.

Klik her og læs mere om vores muligheder for dig og din klasse.

 

Arrangementer for virksomheder

Vi tilbyder skræddersyede løsninger til virksomheder, hvor I vil have mulighed for at invitere medarbejdere eller kunder til en uforglemmelig teateroplevelse med forplejning af enhver art.

Kontakt os på loto@osterbroteater.dk og hør om muligheder, tilbud og priser.

 

Udlejning  – HOLD DIT EVENT PÅ ØSTRE GASVÆRK TEATER

Der er et væld af muligheder for at afholde et unikt event, show, fest, kick-off, reception etc. på Østre Gasværk Teater med mulighed for forplejning af enhver art.

Har du spørgsmål eller ønsker du at kontakte os vedrørende faciliteter til et konkret arrangement, beder vi dig sende en mail til mail@osterbroteater.dk 

tilmeld dig vores nyhedsbrev for grupper og virksomheder

★ Du får inspiration til teaterture med kollegaerne.

★ Du får særlige tilbud om presale.

★ Du får mulighed for eksklusive rabatter.

 

Nyhedsbrevet til grupper og virksomheder henvender sig til dig, som søger inspiration til interessante forestillinger og særarrangementer med kollegerne, hvor I sammen kan nyde det, teatret tilbyder. Paletten er bred, og i nyhedsbrevene kan du nemt og hurtigt danne dig et overblik over mulighederne hos Østre Gasværk Teater.