• JFK 100 år – 9. maj 2017

    Køb billet

– 9. maj 2017

JFK 100 år

De har taget Washington, D.C. med storm. Den kendte USA-analytiker Anders Agner og Caspar Phillipson, der imponerede amerikanerne som JFK i storfilmen Jackie, er sammen på scenen med den fantastiske historie om ordene, vi stadig taler om: The Speeches of President Kennedy.

Agner og Phillipsons Kennedy-show har turneret i USA med stor succes. Levendegørelsen af Kennedy taler til amerikanerne på flere niveauer, både i lyset af den nuværende præsident og i lyset af det nationale traume, som Kennedy-mordet stadig er. Og Caspar Phillipsons overbevisende Kennedy er slet og ret et nostalgisk blik til en af de mest elskede præsidenter og en afgørende periode i USA’s historie.

Kennedy talte til sin tid, men budskabet er evigt. Det er en fortælling om modet til at have visioner. Og evnen til at italesætte dem.

Anders Agner fortæller om baggrunden for talerne. Indimellem giver Caspar Phillipson eksempler på talerne. Bemærk at talerne bliver fremført på amerikansk.

Ny biografi redigeret af Anders Agner

Dagen efter arrangementet udkommer den store, danske JFK-biografi, JFK100. John F. Kennedy ville være fyldt 100 år 29. maj i år. Bogen er redigeret af Anders Agner og rummer biografiske kapitler af førende danske journalister – og Caspar Phillipson bidrager med et kapitel om at ”være” John F. Kennedy.

JFK100 sælges til særpris på denne dag.

Køb billet

Praktisk Information

  • Dato 9. maj 2017 kl. 19
  • Pris Kr. 450 inkl. præsidentmenu (se nedenfor) med 1 glas øl/vin/vand)
  • Parkering Fri parkering fra 2 timer før

Max’ Presidential Menu

STARTER
Cold Cuts & Meats, Olives, House Bread & Butter

MAIN COURSE
Oven-baked Chicken, White House Gravy, Bean Salad & Sweet Potato Mash

– Enjoy your meal, Mr. President.

Menuen indgår i billetprisen: Kr. 450 inkl. menu og 1 glas vin/øl/vand